Orvosaink

Üdvözöljük a J+J Dent orvosai oldalán

A J+J Dent fogászati ügyeletnél a fogorvosok és asszisztensek minden nap azért dolgoznak, hogy a pácienseink elégedetten, őszinte mosollyal távozzanak. Nekünk az Ön mosolya számít!


Dr. Mohás Eszter

fogorvos

06-20-477-21-24


2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Főként fogmegtartó kezeléseket és fogpótlások elkészítését végzem. Jelenleg fogszabályozó szakorvos jelölt vagyok. Fontos számomra a nyugodt légkör megteremtése, és a bizalmon alapuló, tartós orvos-páciens kapcsolat kialakítása.
Célom, hogy pácienseim félelem nélkül térjenek vissza hozzám.

Dr. Szabadi László

2017-ben végeztem a Debreceni Egyetemen. Már egyetemi éveim során megismerkedtem a gépi gyökérkezelés különféle típusaival, később ez az érdeklődésem tovább bővült, jelenleg endodoncia szakirányon rezidens vagyok hazánk egyik vezető mikroszkópos gyökérkezelésekkel foglalkozó klinikáján. Fontosnak tartom a fogak megmentését, precíz gyökérkezelését, majd kezelés utáni funkcionális és esztétikus felépítését. Érdeklődési területem még az esztétikai fogpótlások.

Keressék Őt bizalommal rendelőnkben! Bejelentkezés a szokásos módon Telefonszám:06-20-477-21-24

Dr. Amir Hossein Ashourioun

2011-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Fő szakterületem az esztétikus fogászat, endodontia és szájsebészet. A jövőben implantológiai beavatkozásokat is szeretnék végezni. Munkám során fontosnak tartom pácienseim számára a kellemes környezetben megvalósuló magas színvonalú ellátás biztosítását.

Keressék Őt bizalommal rendelőnkben! Bejelentkezés a szokásos módon Telefonszám:06-20-477-21-24

Dr. Kovács Róbert

Bő öt év tapasztalata alapján mondom, hogy a páciensekkel szemben humánus, bátorító, maximálisan segítő orvosi ellátást igyekszem biztosítani. Fontosnak tartom a javasolt fog- és szájápolás betartását és a felmerülő kérdések tisztázását. 2014-ben a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem fogorvosi oklevelet. 2013-ban tudományos diákköri dolgozatot írtam „Tenyésztési eredmények szájsebészeti mintákból az elmúlt tíz évben az antibiotikum rezisztencia-változások tükrében” címmel. Továbbra is kihívásnak tartom az általam végezhető szájsebészeti megoldásokat. 2017-ben tettem szakvizsgát konzerváló fogászat és fogpótlástan szakon a budapesti Semmelweis Egyetemen. Angolból középfokú, németből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem. Nálunk barátságos légkör, jól felszerelt rendelő várja a betegeket és fogászati problémájukkal hozzánk fordulókat.

Keressék Őt bizalommal rendelőnkben! Bejelentkezés a szokásos módon Telefonszám:06-20-477-21-24

Dr. Daubner Roland

2016 ban végeztem summa cum laude minősítéssel a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Egyetemi pályafutásom alatt egy évet Rómában töltöttem cserediákként, valamint a nyári gyakorlataimat lehetőség szerint külföldön végeztem el. Emellett eredményes Tudományos Diákköri munkát is végeztem, számos konferencián és kongresszuson  vettem részt. Anyanyelvi szinten beszélek magyarul es románul, felsőfokon angolul és olaszul. Alapszinten németül. A diplomám megszerzése óta igyekszem naprakészen tartani tudásomat, ezért a kötelező továbbkésések mellett, számos, szabadon választható szakmai, gyakorlat orientált továbbképzésen is részt veszek. Az eddigi pályafutásom alatt dolgoztam OEP finanszírozott és térítéses, magán ellátásban, emellett külföldön is volt szerencsém tapasztalatot szerezni. Fő érdeklődési területeim a konzerváló fogászat és a protetika. A munkám során elsődleges a fájdalom és az atraumatikus kezelés, az orvos-beteg bizalmi viszony kialakítása. Egy olyan ellátást szeretnék végezni ahova a beteg mindig bizalommal és félelem nélkül visszatér. Sokszor a páciensek rettegve, szorongva ülnek be a fogorvosi székbe. ezért elsődleges célom a beteg megnyugtatása, félelmeinek eloszlatása. Mivel én is ültem már fogászati székben, ezért a fájdalom elkerülése és megszüntetése a legfontosabb számomra. Munkám során arra törekszem, hogy egy megfizethető, minőségi munkát nyújtsak egy nyugodt, barátságos környezetben, ahova a beteg mindig bizalommal visszatérhet. Igyekszem a kezelést úgy elvégezni, hogy  az a lehető legjobban megfeleljen a paciens igényeinek, a jó beteg-orvos kommunikáció kialakítása alap szükséglet egy sikeres kezelés véghezviteléhez. Csapatunk kiváló szakmai es technikai háttérrel rendelkezik, így Ön biztonságban erezheti magát a kezelés során. A minőség számunkra nem opció, hanem alapelváras. Keressen fel minket bizalommal.

Keressék Őt bizalommal rendelőnkben! Bejelentkezés a szokásos módon Telefonszám:06-20-477-21-24

Dr. Antal-Bóta Cynthia

2017-ben végeztem Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Orális Diagnosztikai Tanszékén dentoalveoláris sebész jelölt vagyok. Szakmai profilom a szájsebészet mellett, a fogpótlások, fogmegtartó kezelések. Célom, hogy pácienseim bizalommal és félelem nélkül forduljanak hozzám fogeltávolítással, gyökérkezeléssel vagy fogpótlás készítéssel kapcsolatos problémáikkal egyaránt. Mindezek mellett fontosnak tartom, hogy a kezelések precízek és fájdalommentesek legyenek..

Keressék Őt bizalommal rendelőnkben! Bejelentkezés a szokásos módon Telefonszám:06-20-477-21-24

Dr.Leelőssy-Nagy Gergely

Fogorvosi diplomámat 2013-ban szereztem, a Debreceni Egyetemen. Rezidensi éveimet a Hajdú-Bihar megyei Szájsebészeten töltöttem. 2016-ban szakvizsgáztam dentoalveolaris sebészetből. Azóta Budapesten tevékenykedem alapellátású- és magánrendelőkben. Az Éjjel-nappali fogászaton 2017-óta dolgozom. Kedvenc területem a teljes szájrehabilitációs esetek témaköre ill. implantológia. Célom az oldott hangulatú, félelem és fájdalommentes, gyors, szakszerű betegellátás.

Keressék Őt bizalommal rendelőnkben! Bejelentkezés a szokásos módon Telefonszám:06-20-477-21-24